Amplificator 4 canale Bose Powermatch PM4500N

Referinta:

ID: 44596

0

17 826,15 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Recenzii

Informatii

4 Bose amplificator canale Powermatch PM4500N

Putere maximă nominală
2000 W (500 W x 4 canale la 4 ohmi)

Canale de intrare
4 (nivel de linie echilibrat)

Canale de ieșire
1 la 4 (configurabil)

QuadBridgeâ „¢ Tehnologie â €“ Permite cele 4 canale disponibile pentru a fi configurat ca Mono, V-Bridge, I-Distribuire sau modul Quad, permițând puterea totală disponibilă a amplificatorului pentru a fi alocate unuia sau mai multor canale de ieșire. Amplificatorul este capabil să conducă direct încărcarea cu difuzor redus și 70 / 100V.

Bose® ControlSpace® designerâ „¢ software - ul â €“ amplificatoare PowerMatch poate fi pe deplin configurat utilizând software - ul ControlSpace Designer prin intermediul panoului frontal de la bord conexiunea USB sau conexiunea Ethernet panoul din spate (modelele de rețea). Folosind software-ul ControlSpace Designer, puteți accesa funcții suplimentare, inclusiv: etapele parametrilor EQ, măturarea fiecărui canal de ieșire și standby-ul automat. Software-ul ControlSpace Designer este de asemenea utilizat pentru a integra amplificatoarele PowerMatch ale modelului de rețea în sisteme de control și monitorizare mai mari cuprinse din procesoare Bose ESP și centre de control CC.

Auto-Standby / Auto-Wake funcția â € „Când este activată, această funcție intră automat / iese din modul de așteptare, permițând sistemului să consume mai puțină energie.

Tensiune dublă și feedback - ul curent bucla â € „combină un design de proprietate eficiență Clasa-D cu un circuit unic de buclă de curent și feedback - ul de tensiune care monitorizează continuu și controlează atât curent și tensiune livrate la sarcina difuzor. Indiferent de nivelul de putere și impedanța de încărcare, amplificatorul oferă constant cel mai larg interval dinamic posibil, răspunsul de frecvență și cea mai mică distorsiune posibilă.

PeakBankâ „¢ putere de aprovizionare â €“ regenerative alimentare 4 cadrane permite o densitate de putere mai mare, permițând reutilizarea energiei din sarcini reactive , care este în mod normal , irosite în modele convenționale Clasa-D. Acest design amplificator extrem de eficient oferă răspuns durabil și repetabil de frecvență joasă.

Fast-tracking de corecție a factorului de putere (PFC) â € „gestionează eficient curentul absorbit de la rețeaua electrică de curent alternativ, care permite amplificatorului de a conduce vehicule difuzoare la putere maximă mai mare , fără fluctuații de putere. PFC oferă un răspuns tranzitoriu superior și funcții la puterea de explozie de vârf mult mai mult decât proiectele convenționale de amplificator Clasa D pentru a satisface cerințele chiar și celor mai exigente materiale de program.

...

Data sheet

Putere maxima (W)2000.00
Recenzii

Scrieţi o recenzie