Boxa activa FBT line array VERTUS MLA 801A

Referinta:

ID: 40405

0

13 390,18 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Recenzii

Informatii

Boxa activă linie FBT linie VERTUS MLA 801A.

Vertus MLA este compus din minimum două module:

  • MLA608a pentru Mid / Frecvențe joase (60Hz - 2kHz)
  • MLA801a pentru frecvențe înalte (2kHz - 20KHz)

Este posibil să imitați directivitatea unei linii de linii clasice în formă de J, curbată sau dreaptă. Pornind de la analiza sistemelor de linii cunoscute cu control de directivitate digitală (coloane cu difuzoare mici cu bandă largă) sau directivitate mecanică (toate sistemele cu dulapuri inclinabile care formează un tablou curb sau drept în formă de J), ​​am decis să condensăm într-un singur produs avantajele ambelor tipuri de controale, depășind în același timp limitele lor tradiționale.

Principiul din spatele funcționării MLA se bazează pe controlul combinat mecanic / digital al directivitate. Digital permite controlul directivității până la aproximativ 4 KHz; mecanice, asistate de digital, de la 4KHz la peste 15KHz. Aceasta permite sistemului să atingă următoarele ținte:

  • O coloană verticală estetic non-intruziv care este ușor adaptabil la orice mediu
  • Controlul full-range directivitate de la frecvențele joase ( în funcție de lungimea coloanei) până la și peste 15KHz
  • Valori crescute ale SPL, datorită utilizării unui ghid de undă drivere de compresie e la frecvențe înalte
  • Numărul limitat de traductoare și , prin urmare , canalele DSP și amplificatoare asociate cu â € Oeno compromiseâ sisteme € de direcție exclusiv digital cu reducerea drastică a costurilor.

Mixt de Control Activ Linie Array 8 x 50W - 139dB SPL

  • 8 coloane active HF Line Column Array, cu direcționare digitală / mecanică
  • 8 x 0,75 € (20 mm) drivere B&C din neodim cu 1 bobină vocală (25 mm) pe ghidul de undă
  • Răspuns la frecvență de la 1,8 KHz la 20 KHz
  • 8 amplificatoare de clasa D 50Wrms pentru o putere totală de 400W
  • Caracteristici direcționale complet controlabile, prin comutatoarele de control de pe panoul din spate sau prin software-ul PC și rețeaua dedicată
  • Sistem revoluționar combinat revoluționar digital / mecanic cu gamă completă de la +5 la -25 ° cu lățimea lobului inclus între 5 ° și 25/40 °
  • 8 motor hibrid cu trepte controlate de un microprocesor pentru vizarea mecanică a ghidajelor de undă
  • Funcție PC / Slave pentru controlarea controlului prin PC sau alt modul MLA
  • LED de stare frontală
  • Procesor DSP pentru gestionarea direcționării digitale și procesării semnalului, 4 presetări disponibile
  • Panou de control cu intrare XLR si link - ul XLR, XLR HP-filtrat ieșire, volum, presetari, unghi 7 etape care vizează, lățimea lobului 8 trepte, filtru HP, sol-lift, RJ45 / ieșire pentru rețea RS- 485, conectori cu șurub pentru intrare / ieșire audio și pentru instalare
  • Dispersie controlată digital-mecanic 90 °
  • Dulapuri acoperite cu pudra extrudată-aluminiu. Sistem superior de blocare, precum și inferior pentru seria MLA, permițând o modularitate mare a componentelor
  • Finisaj alb RAL 9016

Partea de control digital este activată de canale de amplificare discrete (unul pentru fiecare transductor) și DSP care operează în gestionarea procesării semnalelor trimise fiecărui difuzor și driver.

Partea mecanică este încredințată 8 motoare hibride în trepte, fiecare dintre acestea fiind dedicate

rotirea ghidului de undă cu 0,01 ° pași pe axa orizontală. Este astfel posibil să se activeze orice model de radiație în domeniul maxim de rotație a ghidului de undă care trece 35--35 în raport cu axa orizontală.

Sistemul MLA dispune de o conexiune la rețea RS485 pentru controlul total prin intermediul PC - ului (cu FBT USB-RS485 Converter) și software - ul dedicat , cu care este posibil pentru a simula mediul de a consolida sunet, selectați modelul de dispersie adecvat pentru public, prin transfer toate parametrii care vizează sistemul prin rețea cu un singur buton. Diferite tipuri de rutină de redare automată permit o configurație complet automată a sistemului, fără a exclude posibilitatea de a viza „ajustarea definitivă” în modul manual.

În principal, în situații Live, când timpul este limitat și nu este posibil să vă conectați la un computer, este posibil să gestionați direcția, lățimea lobului și egalizarea prin 3 comutatoare comutatoare disponibile pe panoul din spate al coloanei MLA.

Modularitatea sistemului permite construirea unei coloane compus dintr - un maxim de două module  MLA801a și 3 module ML608A pentru un total de 4000W și un control al frecvenței minim de 100Hz!

Pentru utilizare în instalații fixe, barele sunt prevăzute pentru instalația de închidere adiacente pereților. Pentru utilizare în direct, este disponibil un accesoriu pentru poziționarea pe subwooferele 118Sa și 121Sa din seria FBT MITUS.

Vertus MLA este un sistem de boxe coloană cu caracteristici direcționale vert complet controlabile de către utilizator atât pentru direcția lobului de radiație și pentru lățimea și forma lobului însuși.

Caracteristicile controalelor direcționale ale radiațiilor lobului, SPL ridicat, gama de frecvențe Hi-Fi, eleganța și dimensiunile generale, fac ca sistemul MLA să fie deosebit de potrivit pentru un sunet de înaltă calitate, chiar și în medii acustice dificile, reverberante și foarte mari, având în vedere capacitatea a frontului de undă pentru a se înmuia de aproximativ 3 dB la dublarea distanței față de sursă. Astfel, este ideal în biserici mari, teatre, audituri, săli mari de convenții și multimedia, precum și în locuri publice, cum ar fi aeroporturi, gări, etc.

Cod: 34551
Amplificator încorporat LF / HF: 8x40 W RMS
Amplificator încorporat LF / HF: 8x100 W
Răspuns la frecvență: 1,8 Hz - 20 KHz -6dB
Driver de înaltă frecvență: 8 x 0,75 - 1 bobină - neodim inch
SPL cont / vârf maxim: 135/139 dB
Dispersia: 90 ° x digital-mecanic controlat H x V
Unghiul de direcție: + 5 / -25 V
Unghi de lățime de fascicul: 5/40 V
Impedanta de intrare: 22 Kohm
Frecvența de recrutare: 1,8 KHz
Cerințe de curent alternativ: 300 VA
Conector de intrare: XLR cu buclă, SUB out
Cablu de alimentare: 5 / 16,4 mm / inch
Dimensiunea netă (LxHxD): 240x625x242 / 9.5x24.6x9.52 mm / inch
Greutate netă: 18 / 39,7 kg / lb
Dimensiunea transportului (LxHxD): 320x725x322 / 12.6x28.54x12.67 mm / inch
Greutatea transportului: 20,5 / 45,2 kg / lb


Unitate vinzare: buc

PDF manual PDF manual

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Boxa activa FBT line array VERTUS MLA 801A

Boxa activa FBT line array VERTUS MLA 801A