Interfata DMX + software FOS DVC FUN

Referinta: L007601

ID: 57543

0

1 027,24 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Descarca
Recenzii

Informatii

Daslight DVC FUN, 128 canale, 128 canale DMX OUT extensibile la 512 canale și software cu tehnologia SUT (vezi dmxsoft.com). 50k memorie autonomă. Funcționează cu software-ul Daslight 4 și Daslight 5 în modul EXPRESS*. Livrat cu un cablu USB-C. Sursa de alimentare pentru standalone nu este inclusă. Compatibil cu Windows 10 și 11 32/64 de biți și macOS 10.15 sau o versiune ulterioară. *Modul Daslight 4 Express: Limitat la 32 de pași pe scenă și 4 scene redate simultan. Modul Daslight 5 Express: fără Super Scene

Specificații software


Conectați


Daslight 4 poate fi folosit cu orice corp de iluminat compatibil DMX512. Luminile sunt conectate la PC sau Mac prin conectarea unui cablu XLR la una dintre interfețele Daslight DVC4 USB sau Ethernet DMX.

Plasture

Alegeți din biblioteca noastră de peste 15.000 de personalități de fixare (fișiere SSL2) sau creați-vă propria dvs. folosind editorul Scan Library (inclus). Adăugarea unui corp de iluminat la spectacol este la fel de simplă ca să trageți din bibliotecă și să plasați pe grila de corecție.

Aranja

Hartă corpurile de iluminat în vizualizarea 2D, fie prin glisare și plasare, fie folosind generatorul de forme pentru a crea linii, cercuri și matrici. Creați un aspect diferit pentru fiecare tip de lumină și apoi un aspect principal care poate fi afișat făcând clic pe fila General. Luminile pot fi, de asemenea, sortate în grupuri pentru o selecție rapidă.

Construi

Construiți-vă spectacolul cu ușurință folosind Daslight 4: creați o scenă, selectați niște corpuri de iluminat și setați nivelurile cu faderele. Creați o scenă dinamică adăugând pași. Treceți între pași cu timpi de așteptare sau schimbați treptat cu un timp de estompare. Scenele pot fi aranjate în grupuri cu coduri de culoare și stivuite pentru a combina rapid diferite efecte.

Palete

Paletele oferă control rapid asupra luminilor dvs. fără a fi nevoie să mutați faderele. Controlați mișcarea cu o grilă pan/tilt, setați culorile cu roata și creați poziții ale ventilatorului și gradienți colorați folosind noile instrumente liniare ale ventilatorului. De asemenea, paletele vă permit să controlați diferite tipuri de lumini în același timp, chiar dacă canalele sunt configurate diferit.

Efecte


Alimentat de motorul de efecte XEEL de la Daslight, sute de efecte diferite pot fi generate și stivuite cu ușurință. Efectele pixelilor sunt folosite pentru a crea urmăriri, efecte video pentru maparea matricei LED, efecte de poziție pentru capete în mișcare și scanere sau efecte de curbă pentru generarea de unde pe canale.

Joaca

Daslight4 profită de fiecare pixel de pe ecran. Am împachetat în peste 150 de scene pe un ecran de 1920 x 1200 fără să deplasăm și să derulăm ferestrele. Noua cutie de instrumente live oferă butoane prietenoase cu ecranul tactil pentru a crea editări live, a sări între ecrane, a atinge un puls și multe altele.

Sincronizare

Daslight 4 poate fi combinat cu o varietate de intrări pentru o experiență live supremă. Declanșați scene și niveluri de control cu ​​un ecran tactil multiplu, iPhone/iPad? Controler Android sau Midi/DMX. Sincronizați cu BPM sau pulsul muzicii prin analizatorul audio Daslight sau ceasul MIDI.

Vizualizați

Pregătiți-vă complet la concert, construind spectacolul de lumini înainte de a ajunge. Aranjați-vă spectacolul cu capete mobile, scanere, LED-uri, împrejmuire și montaj. Pre-rendați efectele de lumină, culorile, dimmerele și gobo-urile cu noul instrument de vizualizare 3D în timp real.

Modul Afișare

Noul mod Show vă permite să construiți un ecran complet personalizat. Adăugați grile Pan/Tilt, roți de culoare, butoane și fadere, apoi poziționați-le și colorați-le pentru a vă crea propriul controler. Creați sub-masteri și controale de grup prin atribuirea unei game de comenzi diferite aceluiași control.

Pe lângă controlul scenelor, efectelor și nivelurilor, Show Mode vă permite să conectați un buton la aproape orice comandă software live, inclusiv tempo TAP, ecran complet și oprirea computerului. Pur și simplu țineți apăsat ALT și faceți clic pe un buton din Daslight 4 pentru a-l adăuga în modul Afișare.

Telecomanda usoara

Disponibilă pentru smartphone-uri și tablete iPhone, iPad și Android, aplicația gratuită Easy Remote vă permite să controlați Daslight printr-o rețea WiFi. Pur și simplu conectați-vă la aceeași rețea WiFi ca Daslight 4, descărcați și deschideți aplicația.

Easy Remote preia toate butoanele, faderele, roțile de culoare și grilele Pan/Tilt din ecranul Mod Show și le afișează pe smartphone sau tabletă. Dimensiunea pânzei și nivelul de zoom pot fi alese pentru a se asigura că toate componentele se potrivesc. Pot fi create mai multe pagini, permițându-vă să adăugați butoane mari pe smartphone-ul dvs., putând încadra în același timp mai multe butoane pe ecranele mai mari ale tabletei.
 

Canale live: implicit 128, maxim 512 (ieșire XLR)
Canale autonome: implicit 128, maxim 512 (ieșire XLR)
Mod de operare software: Express
Software compatibil: Daslight 4, Daslight 5
Conector: tip C
Memorie internă: 50k
Butoane: 3
Zone: 1
Scene în total: 99




Data sheet

Unitate vanzareBucata

Descarca

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Interfata DMX + software FOS DVC FUN

Interfata DMX + software FOS DVC FUN

Interfata DMX + software FOS DVC FUN