Controller lumini Infinity Chimp 300.G2

Referinta: 55014

ID: 47718

0

41 727,51 lei inclusiv tva

29 204,25 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Recenzii

Informatii

4 Consola Universe DMX incl. Transmițător wireless
Birourile Fader
Canale DMX5
Dimensiuni LxWxH5 mm
Intrări DMX5

Chimp G2, următoarea etapă: controloarele de lumină Infinity Chimp G2 combină un design ușor de utilizat cu o funcționalitate adevărată: Chimp 100.G2 cu 2 universuri DMX sau 300.G2 cu 4 universuri DMX și ecran tactil integrat de 22 €. Ambele au același principiu: să ofere instrumentele necesare fiecărui designer de lumină și să aibă libertatea de a crea spectacolul pe care și-l doresc. Fiecare caracteristică, efect și aplicație a fost concepută special pentru a susține acest principiu. Deși Chimp 300.G2 are univers, extindere și capacitate de memorie extinsă, rămâne compatibil cu Chimp 100.G2. Software-ul, caracteristicile, efectele și posibilitățile sunt exact aceleași. Spectacolele programate și salvate de pe fiecare unitate Chimp sunt interschimbabile și se vor desfășura fără probleme. Această caracteristică adaugă o nouă dimensiune compatibilității diferitelor unități Chimp.

Pentru a numi câteva dintre caracteristicile versatile pe care le are fiecare Chimp: fiecare unitate Chimp este echipată cu biblioteca extinsă de accesorii AtlaBase, oferind acces la peste 16.000 de corpuri diferite. Cu fiecare actualizare gratuită a software-ului Chimp, biblioteca AtlaBase este actualizată automat. Motorul de efecte poate fi aplicat cu ușurință la orice atribut de accesoriu disponibil. Acest lucru te ajută să modelezi spectacolul în funcție de creativitatea ta. Puteți utiliza fișe magice cu care puteți vizualiza întreaga configurație în 2D. Obțineți întotdeauna culoarea potrivită cu un selector de culori exact, RGB / CMY Control sau din bibliotecile de filtru Lee, Rosco și Apollo încorporate.

Următoarea etapă controloarele Chimp oferă toate instrumentele necesare pentru a crea spectacolul perfect. Tot ce trebuie să faceți este să folosiți aceste instrumente într-un mod bun. Seria Infinity Chimp G2 este disponibilă în configurații de la unități unice, până la turbo-uri complete:

· 55004 Chimp 100.G2 unitate unică
· 55004SET01 Chimp 100.G2 Tourpack incl. ecran tactil și cutie de zbor
· 55031 Chimp 100.G2 & Wing Tourpack incl. 2 ecrane tactile, aripă Banana și geam de zbor
· 55014 Chimp 300.G2 unitate
· 55014SET01 Chimp 300.G2 Tourpack incl. flightcase
· 55020 Aripă cu banane

Controlerul de lumină Infinity Chimp 300.G2 cu ecran tactil integrat de 22 € oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea un spectacol în câteva minute. Cu Chimp 300.G2 aveți acces la patru universuri cu un total de 300 de accesorii patchile. A fost conceput cu un singur lucru în minte: comoditatea utilizatorului. Este regulatorul perfect pentru începători și cu atât mai mult pentru utilizatorii avansați.
Puteți conecta un ecran tactil extern suplimentar la Chimp 300.G2. Folosiți culori personalizate în GUI, adăugați foi Magic pentru a vizualiza spectacolul dvs. în 2D și folosiți extensiv Atlabase. Fișierul de accesorii Atlabase oferă peste 16.000 de accesorii. Dar, în cazul în care dispozitivul dvs. specific lipsește, puteți adăuga acest lucru la configurarea dvs. prin intermediul Fixture Builder. Adăugați efecte, mișcări, schimbări de culoare și multe altele folosind motorul de efecte. Alegeți culoarea dorită din bibliotecile Filter din Lee, Rosco sau Apollo. Modulul Wireless DMX integrat de Wireless Solutions îmbunătățește flexibilitatea sistemului. Cu fiecare versiune a software-ului sunt adăugate noi funcții la Chimp și biblioteca de accesorii Atlabase este actualizată
Recenzii

Scrieţi o recenzie

Controller lumini Infinity Chimp 300.G2

Controller lumini Infinity Chimp 300.G2

Controller lumini Infinity Chimp 300.G2

Produse complementare

Produse similare