Interfata DMX cu USB Showtec Quick DMX D512S

Referinta: 50057

ID: 47151

0

1 424,90 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Descarca
Recenzii

Informatii

512 canale
Controlere software


Quick DMX oferă soluția finală pentru controlul iluminării. Oferă posibilitatea de control direct, de la simple spoturi LED la cele mai complexe dispozitive mobile bazate pe lumină și pixeli, cu un computer, software și o interfață. Computerul este încărcat cu software-ul Quick DMX pentru a construi și controla emisiunea de iluminat, printr-o interfață printr-un port USB sau Ethernet.

Software-ul este proiectat pentru a fi ușor de utilizat și poate fi utilizat cu ușurință chiar și de către cei a căror cunoaștere a programării DMX și a luminii este limitată. Oferim un software unic, care poate fi descărcat gratuit de pe pagina noastră de descărcare a site-ului nostru web. Software-ul este disponibil pentru Windows și MacOS. Toate actualizările software sunt gratuite.

SOFTWARE-UL

Software-ul conține mai multe vizualizări: editor, pixeli, live, stand alone. Fiecare vizualizare are propriile file dedicate pentru a avea acces direct la toate funcțiile și setările necesare.

Declarați-vă echipamentul de iluminare în Editor> Luminări. Biblioteca conține fișiere de personalitate pentru cele mai obișnuite accesorii (spoturi, bare, capete mobile, schimbător de culori, strobe etc ...). Această bibliotecă este actualizată regulat pentru a fi la curent cu noile versiuni de accesorii. Dacă lumina pe care o utilizați nu este inclusă, o puteți solicita pe forumul nostru (https://thelightingcontroller.com/viewforum.php?f=25) și o vom face pentru dumneavoastră. În mod alternativ, este ușor să adăugați și să configurați altele noi singuri în software. Sunteți capabil să vă re-fixați echipamentele fără a pierde scene anterioare și generatoare (tehnologia bazată pe accesorii).

Cu Editorul> Pași puteți crea scene. Vizualizarea gestionează multe funcționalități precum:
• Valori DMX pe corp
• selector de culori RGB
• Prezentare generală a pasului și editor
• Modul de timp și decolorare pe canal
• Vizualizare 2D
• Gruparea programelor

În Generator, puteți construi scene complexe de iluminare în câteva clicuri de mouse, acesta poate gestiona mișcări pan / înclinare, culori, gobo și efecte, pentru un grup de lumini în mișcare, cu efecte de întârziere. Are forme prestabilite dedicate dimmerelor, mișcărilor și culorilor.

Cu Pixels, este ușor să creezi ecran, curcubeu, efecte de text sau să încarci GIF-uri pentru a fi utilizate ca șablon pentru spectacolul animat de pixeli. Trebuie doar să adăugați dispozitivele dvs. cu pixeli orizontali și verticali corecti pentru a atribui intervalul de culori și poziția pe ecran, ca configurația reală. Pixelii vor face toate calculele și vor genera toate valorile DMX.

În Live, puteți juca și personaliza emisiunea în funcție de nevoile dvs. (pagini, butoane, presetări). Butoanele pot fi făcute pentru culori, mișcări de efecte, dar pot declanșa, de asemenea, o scenă de lumină completă sau un fișier multimedia cu cronologie. În timp ce funcționați în direct, este posibil să o anulați cu Editorul.
Cu 3DView puteți afișa scena în 3 dimensiuni și arată luminile care se mișcă în timp real, din orice punct de vedere. Setați dimensiunea etapei și așezați-vă obiectele și corpurile de iluminat. Programul are o bancă de obiecte de bază (boxe, truss, instrumente muzicale, ...). De asemenea, puteți importa propriile dvs. obiecte. Setați poziția fiecărui obiect (sau accesoriu). Este posibil să setați acești parametri pe un grup de obiecte. Setați texturi, luminozitate, nivel de fum pentru mai mult realism.

Timeline este un software de editare a spectacolelor multimedia sincronizate. Este capabil să redea mai multe formate de fișiere (video, imagine, audio și scene de lumină). Aruncați fișierele în calendar și glisați-le în timpul dorit. Aplicațiile posibile sunt:
„de bază„ sunet și lumină ”. Fișierele audio care pot fi citite sunt în format wav, mp3, ogg și wma.
„video și lumină” pe ecranul LED sau videoproiector. Fișierele care pot fi citite sunt bmp, jpg, png, giff. Fișierele video care pot fi citite sunt avi, mpg, mpeg, mov, wmv.

Lista secvențială este un software de editare a listelor de scene verticale. Este capabil să redea scenele una după cealaltă cu un buton „Go”.

Prezentare generală a principalelor funcții noi în QDMX V9:
• Lightshow Creator - apăsați un buton și pregătiți-vă de o prezentare completă
- 3DView - obiecte texturate și noul motor 3D
• gestionarea mai multor dispozitive de la A la Z
• Generator - compensări pan / înclinare / zoom / ventilator
• Liveâ € - gestionarea îmbunătățită a BPM și Beat
„Live” - slider - „Shift” (de la Generator)
• Conexiune virtuală DJ



Cu interfața „D512S” este posibilă utilizarea software-ului Quick DMX fără nicio restricție pentru toate cele 512 canale DMX. Această interfață poate stoca o scenă sau urmărire pentru 512 canale DMX care vor fi redate dacă se pierde conexiunea cu computerul.

Vă rugămrețineți că Quick DMX D512S funcționează numai cu software - ul Quick DMX.


  • Carcasă metalică rezistentă la drum
  • LED-uri de indicare Power & Link la panoul frontal
  • Nelimitat nr. a diferitelor accesorii
  • 512 canale DMX complete
  • MIDI declanșabil prin modul „învățare”

De sine stătătoare Da (o scenă sau goană)
Sistem de operare Windows și Mac OSX
Alimentare externă Adaptor de alimentare USB 5VDC (nu este inclus)
Conector DMX 3 pini
Greutate 0,08 kg
mărimea 72 x 35 x 35 mm

Descarca

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Interfata DMX cu USB Showtec Quick DMX D512S

Interfata DMX cu USB Showtec Quick DMX D512S

Interfata DMX cu USB Showtec Quick DMX D512S