Software si hardware DMX cu 3072 canale, Daslight DVC4 Gold ZM 3072ch

Referinta: L005517

ID: 50035

0

2 629,82 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Recenzii

Informatii

Software si hardware DMX cu 3072 canale, Daslight DVC4 Gold ZM 3072ch

Software și hardware Dmx, 3072 canale Dmx (1024 prin DMX cu 3/5 pini și 2048 prin art-net), compatibil cu DVC4, conexiune mini USB și RJ45 Ethernet, potrivit pentru aplicații independente, card SD ca dispozitiv de stocare (Nu sunt incluse), porturi de contact uscate: 8.

Specificații hardware

Canale live: 3072 **
Canale Stand Alone: 1024
Mod software: complet (fără restricții)
Compatibilitate software: DVC3 și Daslight 4
Conector Eithernet.
Conectori: Mini USB / RJ45 ***
Memorie: intrare card SD.
Ceas / Calendar disponibil.
Porturi de contact uscate: 8


** 1536 canale prin conectori XLR cu 3 și 5 pini și 1536 prin ArtNET, utilizând soclul Ethernet de pe computer.
*** Priza RJ45 este utilizată ca alternativă la USB. Acest soclu nu acceptă ArtNET. Priza permite, de asemenea, controlul dispozitivului în mod autonom cu aplicația Easy Remote pentru dispozitive iPhone / iPad și Android.

Specificații software

Descărcați cea mai recentă versiune a software-ului Daslight

Conectați

Daslight 4 poate fi utilizat cu orice corp de iluminat compatibil DMX512. Luminile sunt conectate la computerul sau Mac-ul dvs. prin conectarea unui cablu XLR la una dintre interfețele Daslight DVC4 USB sau Ethernet DMX.

Plasture

Alegeți din biblioteca noastră de peste 15.000 de personalități de accesorii (fișiere SSL2) sau creați-vă propriul dvs. folosind editorul Scan Library (inclus). Adăugarea unui corp de iluminat la spectacol este la fel de simplă precum tragerea din bibliotecă și aruncarea pe grila de patch-uri.

Aranja

Hartați corpurile de iluminat din vizualizarea 2D, fie prin glisare și fixare, fie folosind un generator de formă hte pentru a crea linii, cercuri și matrice. Creați un aspect diferit pentru fiecare tip de lumină și apoi un aspect principal care poate fi afișat făcând clic pe fila General. Luminile pot fi, de asemenea, sortate în grupuri pentru o selecție rapidă.

Construi

Construiți-vă spectacolul cu ușurință folosind Daslight 4: creați o scenă, selectați câteva corpuri de iluminat și setați nivelurile cu faderele. Creați o scenă dinamică adăugând pași. Săriți între pași cu timp de așteptare sau schimbați treptat cu un timp de estompare. Scenele pot fi aranjate în grupuri codificate în culori și suprapuse pentru a combina rapid diferite efecte.

Palete

Paletele oferă un control rapid al luminilor dvs. fără a fi nevoie să mutați fadere. Controlați mișcarea cu o grilă panoramică / înclinată, setați culorile cu roata și creați poziții ale ventilatorului și pante de culoare folosind noile instrumente de ventilator liniare. Paletele vă permit, de asemenea, să controlați diferite tipuri de lumini în același timp, chiar dacă canalele sunt configurate diferit.

Efecte

Alimentat de motorul de efecte XEEL al Daslight, sute de efecte diferite pot fi generate și stivuite cu ușurință. Efectele pixel sunt folosite pentru a crea urmăriri, efecte video pentru maparea matricei LED, efecte de poziție pentru capetele și scanerele în mișcare sau efecte de curbă pentru generarea undelor pe canale.

Joaca

Daslight4 profită de fiecare pixel de pe ecran. Am ambalat peste 150 de sceces pe un ecran de 1920 x 1200 fără a muta și derula ferestrele. Noua cutie de instrumente live oferă butoane prietenoase cu ecranul tactil pentru a crea editări live, a sări între scene, a atinge un impuls și multe altele.

Sincronizare

Daslight 4 poate fi combinat cu o varietate de intrări pentru experiența live finală. Declanșați scene și niveluri de control cu ​​un ecran multi-touch, iPhone / iPad? Android sau controler Midi / DMX. Sincronizați cu BPM sau pulsul muzicii prin intermediul analizorului audio Daslight sau a ceasului MIDI.

Vizualizați

Accesați concertul complet pregătit construind spectacolul de iluminat înainte de a ajunge. Dispuneți-vă spectacolul cu capete în mișcare, scanere, LED-uri, fermă și montare. Pre-redați efectele de lumină, culorile, gradările și gobos-urile cu noul instrument de vizualizare 3D în timp real.

Show Mode

Noul mod Show vă permite să creați un ecran complet personalizat. Adăugați grile Pan / Tilt, roți de culoare, butoane și fadere, apoi poziționați-le și colorați-le pentru a vă crea propriul controler. Creați sub-master și controale de grup prin atribuirea unei game de comenzi diferite aceluiași control.

Pe lângă controlul scenelor, efectelor și nivelurilor, Show Mode vă permite să conectați un buton la aproape orice comandă software live, inclusiv tempo TAP, ecran complet și computer Shut Down. Pur și simplu țineți apăsat ALT și faceți clic pe un buton din Daslight 4 pentru a-l adăuga în modul Afișare.

Telecomandă ușoară

Disponibilă pentru smartphone-uri și tablete iPhone, iPad și Android, aplicația gratuită Easy Remote vă permite să controlați Daslight printr-o rețea WiFi. Pur și simplu conectați-vă la aceeași rețea WiFi ca Daslight 4, descărcați și deschideți aplicația.

Easy Remote preia toate butoanele, faderele, roțile colorate și grilele Pan / Tilt din ecranul modului Afișare și le afișează pe smartphone sau tabletă. O dimensiune a pânzei și un nivel de zoom pot fi alese pentru a asigura potrivirea tuturor componentelor. Se pot crea mai multe pagini, permițându-vă să adăugați butoane mari la smartphone-ul dvs., în timp ce puteți adăuga mai multe butoane pe tablă mai mare



Data sheet

Unitate vanzareBucata
Recenzii

Scrieţi o recenzie

Software si hardware DMX cu 3072 canale, Daslight DVC4 Gold ZM 3072ch

Software si hardware DMX cu 3072 canale, Daslight DVC4 Gold ZM 3072ch