Amplificator 100V Bose PowerShare PS404D

Referinta: 813375-2310

ID: 53581

0

14 248,94 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Recenzii

Informatii

Bose PowerShare PS404D furnizează 400 W. Folosind tehnologiile patentate Bose, această putere totală se poate distribui către ieșirile amplificatorului. In acest fel în momentul configurării există o mare flexibilitate în opțiunile pe care echipa de instalare le are la dispoziție astfel încât să răspundă cât mai precis la cerințele solicitate.


Amplificatorul Bose PowerShare PS404D Adaptable

Tehnologia PowerShare
 permite distribuirea celor 400W, neuniform dacă este necesar, către toate ieșirile amplificatorului. Acest lucru este extrem de util, de la faza de proiectare a soluțiilor audio până la setările care se fac în momentul instalării, cu posibilitatea efectuării unor modificări rapide dacă este cazul.
Prin implementarea protocoalelor Dante se asigură posibilitatea de instalare a amplificatoarelor în apropiere de boxe și departe de sursele de semnal. Se pot conecta maxim 4 surse de semnal digital de la o rețea Dante.
Canalele pot fi configurate pentru impedanță joasă (4-8 Ω) sau pentru impedanță mare (70/100V) fără a fi necesară o conectare bridge, montarea unor jumperi sau alte setări software complexe.
Prin posibilitatea de funcționare atât la impedanțe joase (4 - 8 ohm) cât și la impedanțe înalte (100V) gama PowerShare este foarte utilă într-o mare varietate de aplicații. Prin procesarea de semnal pe care amplificatorul Bose PowerShare PS404D Adaptable o face, precum și posibilitatea de control direct al zonelor, în cele mai multe situații nu mai este necesar un procesor de semnal suplimentar. Portul AmpLink permite conectarea a până la 24 surse de semnal digital folosind un singur cablu cat. 5/6. Aceste caracteristici fac din PowerShare o gamă unică de produse, potrivite în foarte multe soluții audio, produse care păstrează un înalt nivel de calitate, conform cu standardele Bose.
Dual Feedback Loop system (DFL) preluat de la produsele din gama PowerMatch îmbunătățește modul de lucru al amplificatorului prin controlul permanent al valorilor de curent și tensiune de lucru, rezultând un semnal liniar și cu distorsiuni foarte reduse.
Software-ul PowerShare Editor oferă control în timp real asupra: setărilor boxelor, control EQ, crossover, delay, funcția mute. Panoul amplificatorului permite o serie de setări atunci când de se poate conecta un PC la amplificator
Conectorul AmpLink permite conectarea a până la 24 semnale digitale necomprimate, folosind un cablu utp cat. 5/6. Se pot interconecta până la 8 alte amplificatoare pentru soluții audio complexe.
Pentru operare facilă a zonelor se pot utiliza controalele optionale CC-1
Amplificatorul Bose PowerShare PS404D Adaptable intră automat în standby când semnalul scade la un nivel foarte mic, revenind automat la funcționare când nivelul semnalului crește

Aplicații:

  • săli de evenimente
  • lăcașuri de cult
  • centre de conferințe
  • magazine retail
  • baruri, restaurante
  • unități de cazare, hoteluri

 

Putere4 x 100W (THD+N < 0.04%, 1 kHZ, 4-8 Ω, 70/100V), maximum 400 W @ 4-8 Ω, 70/100 V
Canale de intrareAnalog 4 balansat, Dante 4 digital
Canale ieșireAnalog 4

Data sheet

Putere garantata (W)4 x 100
Numar canale4
Unitate vanzareBucata
Recenzii

Scrieţi o recenzie

Amplificator 100V Bose PowerShare PS404D

Amplificator 100V Bose PowerShare PS404D

Amplificator 100V Bose PowerShare PS404D