Procesor Bose CONTROLSPACE ESP-880A

Referinta: 812862-2110

ID: 52039

0

11 088,10 lei  inclusiv tva

Mail Trimis
Mail netrimis
Cere pret special!   Ai gasit acest produs mai ieftin in alta parte? Click aici!
  • Consultanta profesionista - peste 15 ani experienta
  • Livrare Rapida
  • Garantie 2 ani
  • Drept retur 14 zile
  • Transport gratuit

Informatii
Data sheet
Recenzii

Informatii

Cu o arhitectură DSP modernă, Bose ControlSpace ESP-880A este destinat unei mari varietăți de aplicații, de la dimensiune mică, cu proiecte audio într-o locație, până la aplicații complexe de tip rețea. Se configurează folosind software-ul Bose ControlSpace Designer.

 

Procesorul de sunet Bose ControlSpace ESP-880A este prevăzut cu circuite analogice de înaltă performanță care oferă semnale de microfon și semnale de linie, cu funcționare cu nivel de zgomot foarte redus și gamă dinamică de 115 dB.
Procesare digitală avansată pentru semnale la 48 Hz / 24 bit rată eșantionare, cu operare practic în tip real, rezultând un sistem audio de precizie.
Procesorul de sunet Bose ControlSpace ESP-880A are integrat o matrice de intrări-ieșiri analogice 8x8, ieșire Bose AmpLink, conector RJ-45 Ethernet pentru conectare locală în vederea configurării, interfață RS-232, 5 intrări și 5 ieșiri de control.
Procesorul de sunet Bose ControlSpace ESP-880A este prevăzut cu ieșire integrată de tip AmpLink care folosește cablu cat. 5 standard, permițând rutarea a 8 canale procesate, cu semnale necomprimate, către amplificatoare Bose.
Software-ul Bose ControlSpace Designer permite configurarea unui număr mare de module de procesare de semnale, cum ar fi mixere de semnal de microfon, egalizoare grafice multiband sau tip parametric, mixere de cameră, generatoare de semnal, routere, selectoare de sursă sau delay-uri.
O mare varietate de posibilități de control; produsele sunt compatibile cu controalele Bose CC-64 și CC-16, controalele de zone ControlCenter sau ControlCenter Remote.
Se pot integra în soluții cu control AMX sau Crestron, folosind o interfață RS-232 și porturi Ethernet.

Aplicații:

  • amfiteatre
  • lăcașuri de cult
  • hoteluri și alte facilități de cazare
  • magazine retail
  • instituții de învățământ

 

Procesor de semnal32-bit DSP + ARM, 456 MHz
Gamă dinamică> 115 dB clasa A, Hz – 20 kHz
Canale de intrare8 analog (balansat, nivel mic/linie)
Canale ieșire8 analog (balansat, nivel linie), 8 AmpLink
ConfigurareSoftware ControlSpace Designer

Data sheet

Unitate vanzareBucata
Recenzii

Scrieţi o recenzie